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Glucosamin and Chondroitn (글루코사민과 콘드로이틴)

그대로 그렇게 2019. 12. 9. 11:40

Two nutritional supplements that some believe may help treat the degenerative disease osteoarthritis, glucosamine and chondroitin are widely used by elderly people who suffer from the pain and stiffness associated with the disease. While studies have had contradictory results, some doctors and patients believe strongly in the supplements' healing potential.

일부가 퇴행성 질환 골관절염, 글루코사민 및 콘드로이틴 치료에 도움이 될 수 있다고 생각하는 두 가지 영양 보충제는 질병과 관련된 통증과 뻣뻣함으로 고통받는 노인들에게 널리 사용됩니다. 연구 결과는 모순되는 결과를 가져 왔지만 일부 의사와 환자는 보충제의 치유 가능성을 강력하게 믿고 있습니다.




Glucosamine is found naturally in the body, but production decreases with aging. Supplements are derived from the shells of shrimps, crabs, and other shellfish. Glucosamine has also been suspected (though not proven) to help treat diabetes, inflammatory bowel disease, psoriasis, leg pain after injury, and chronic venous insufficiency (a syndrome that includes leg swelling, varicose veins, pain, itching, and skin ulcers).

글루코사민은 신체에서 자연적으로 발견되지만 노화에 따라 생산량이 감소합니다. 보충제는 새우, 게 및 기타 조개 껍질에서 추출됩니다. 글루코사민은 또한 당뇨병, 염증성 장 질환, 건선, 부상 후 다리 통증 및 만성 정맥 기능 부전 (다리 부종, 정맥류, 통증, 가려움증 및 피부 궤양을 포함하는 증후군)을 치료하는 데 도움이되는 것으로 의심됩니다.






Chondroitin typically comes from cow or shark cartilage and is often marketed under the name chondroitin sulfate. A carbohydrate, chondroitin appears to improve water retention, fight inflammation, and counter the breakdown of cartilage in the human body.

콘드로이틴은 일반적으로 소 또는 상어 연골에서 유래하며 종종 콘드로이틴 설페이트라는 이름으로 판매됩니다. 탄수화물, 콘드로이틴은 수분 유지를 개선하고 염증과 싸우며 인체의 연골 분해에 대항하는 것으로 보입니다.


Study results on the effectiveness of glucosamine and chondroitin have not always been favorable: The largest and best-designed clinical trial on this topic―the ongoing Glucosamine/Chondroitin Arthritis Intervention Trial (GAIT), funded by the National Institutes of Health―has found no benefit compared with a placebo in reducing pain or loss of cartilage (as measured by x-rays) in osteoarthritis patients. However, smaller studies have shown significant improvement in patients taking the supplements, especially for osteoarthritis of the knee. Whether glucosamine and chondroitin offer any advantages over pain relief medications such as acetaminophen, traditional nonsteroidal anti-inflammatory drugs, or COX-2 inhibitors has not been determined.

글루코사민과 콘드로이틴의 효과에 대한 연구 결과가 항상 유리한 것은 아닙니다.이 주제에 대한 가장 크고 가장 잘 고안된 임상 시험-진행중인 글루코사민 / 콘드로이틴 관절염 중재 시험 (GAIT)은 국립 보건원 (National Institutes of Health)에서 자금을 지원했습니다. 골관절염 환자에서 연골의 통증 또는 연골 손실을 감소시키는 데있어서 위약과 비교 한 이점 (x- 선에 의해 측정 됨). 그러나 소규모 연구에 따르면 보충제를 복용하는 환자, 특히 무릎 관절염의 경우 상당한 개선이 이루어졌습니다. 글루코사민과 콘드로이틴이 아세트 아미노펜, 전통적인 비 스테로이드 성 항염증제 또는 COX-2 억제제와 같은 진통제에 비해 어떤 이점을 제공하는지 여부는 아직 밝혀지지 않았습니다.


Glucosamin and chondroitin tend to be well tolerated, although side effects can include upset stomach, drowsiness or insomnia, headache, sun senstitivity, and nail toughening. Based on some research, glucosamine may increase the risk of bleeding when taken with blood-thinning medications and it may increase the risk of cataracts. Taking glucosamine and chondroitin with bromelain, manganese, or vitamin C may enhance the supplements' beneficial effects on osteoarthritis, but this remains unproven.

글루코사민과 콘드로이틴은 잘 견디는 경향이 있지만 부작용으로는 배탈, 졸음 또는 불면증, 두통, 햇볕 감수성 및 손발톱 강화 등이 있습니다. 일부 연구에 따르면, 글루코사민은 혈액 희석제를 복용했을 때 출혈의 위험을 증가시키고 백내장의 위험을 증가시킬 수 있습니다. 브로 멜라 인, 망간 또는 비타민 C와 함께 글루코사민과 콘드로이틴을 복용하면 골관절염에 대한 보충제의 유익한 효과를 향상시킬 수 있지만 이것은 아직 입증되지 않은 상태입니다.






Animal research has raised the possibility that glucosamine may worsen insulin resistance, a major cause of diabetes. No human studies have substained the risk so far, but to be safe, people with diabetes should monitor their blood sugar levels while using the suppement.

동물 연구에서 글루코사민이 당뇨병의 주요 원인 인 인슐린 저항성을 악화시킬 가능성이 제기되었습니다. 지금까지 인간 연구가 위험을 감수하지는 않았지만, 안전을 위해 당뇨병 환자는 영양분을 섭취하면서 혈당 수치를 모니터링해야합니다.




There have been to reports of allergies to glucosamine, but because it is made from shellfish shells, people with seafood allergies should use it cautiously and watch for reactions.

글루코사민에 대한 알레르기에 대한보고가 있었지만 조개 껍질로 만들어 졌기 때문에 해산물 알레르기가있는 사람들은 조심스럽게 사용하고 반응을 관찰해야합니다.




In 2008, a Scottish newspaper reported that a few people had died of live failure within weeks of taking glucosamine. Though physicians weren't sure why this happened, they issued a warning about glucosamine.

2008 년 한 스코틀랜드 신문은 몇 사람이 글루코사민 복용 후 몇 주 안에 사망으로 사망했다고보고했습니다. 의사는 왜 이런 일이 일어 났는지 확실하지 않았지만 글루코사민에 대한 경고를 발표했습니다.



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