Vitamin B12 is a nutrient that your body requires for optimal health. It's needed to make red blood cells, to help your nervous system work properly, and to synthesize DNA, which is the genetic material in all your cells. Vitamin B12 is found in meat and dairy products.
이 비타민의 부족은 몸이 몇년치를 저장할 수 있기 때문에 지극히 희귀하다. 비타민 B12 부족증의 위험을 갖고 있는 사람들은 노인, 채식주의자 등으로 고기나 유제품을 먹지 않는 사람들이거나 혹은 위나 소장의 문제로 비타민 B12 를 흡수하는데 어려움을 갖고 있는 사람들이다. 비타민 B12 흡수 장애를 갖고 있는 사람들은 일명 악성빈혈을 갖고 있는 사람들, 긴 기간 동안 속쓰림약 이나 궤양 약을 먹고 있는 사람들과 위나 장 수술을 한 사람들 등이다.
If your vitamin B12 level is slightly low, you probably will not have any symptoms. But if your level of the vitamin becomes significantly low, you may develop anemia, dementia, depression, or problems with your nervous system. People who have a low level of vitamin B12 and a high level of homocysteine, an amino acid in the blood, may have a greater risk of heart disease and stroke.
만약 당신의 의사가 당신의 비타민 B12 가 낮다고 하면, 당신은 특별한 비타민 B12 를 먹어야할 필요가 있을것이다. 왜냐하면 처방전 없이 살 수 있는 종합비타민에는 부족증을 가진 사람들을 충족해줄만한 비타민 양을 갖고 있지 않기 때문이다. 비타민 B12 주사 또한 있는데, 이는 주로 2주 동안 매일 혹은 이틀에 한번씩 맞으며 그리고 나서는 한달에 한번씩 맞는다.
Elderly people with low levels of vitamin B12, may have an increased risk of brain atrophy, or shrinkage, which is associated with Alzheimer's disease and decreased cognitive function.
To take in a day's supply of vitamin B12, you could not eat one chicken breast, one hard-boiled egg, and 1 cup of plain low-fat yogurt, or have 1 cup of milk and 1 cup of bran cereal.
Some people with vitamin B12 deficiency experience burning sensations in their hands and feet as the first symptoms. This is called peripheral neuropathy and may have other causes as well.
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