Popular in the United States and Europe since the 1970s, the macrobiotic diet stresses simple, organic foods that proponents believe increase longevity and contribute to overall health and well-being. From the Latin words for " big life," macrobiotic diets are intended to be part of a set of lifestyle changes aimed at living harmoniously with nature.
자연식은 주로 통곡물, 채소 그리고 콩들로 이루어져 있다. 자연식을 따르고 있는 사람들은 또한 현지의 가공되지 않은 음식물들을 사라고 권장하고 있다. 자연식 지지자들은 현대 서양 식단은 정제된 설탕과 가공된 음식물로 인하여 암과 다른 많은 질병들에 공헌한다는 것을 지나치게 강조하며 본질적으로 건강하지 못하다고 주장한다.
A macrobiotic diet is typically 50 to 60 percent whole grains―mainly brown rice―and 25 to 30 percent local vegetables. Soups, beans, and sea vegetables make up the rest of the daily diet, while fruits, nuts, seeds, and white fish are allowed two or three times a week. No meat or dairy products are allowed, and virtually all beverages aside from water and certain types of tea are frowned upon. Simple cooking methods are preferred. Where you live and the time of year also affect what you can eat in a macrobiotic diet; Foods should be grown no more than 500 miles away whenever possible. In colder seasons, macrobiotic cooks make meals with longer preparation times and more salt, while warmer weather calls for lighter cooking methods and less salt.
자연식을 따라하는 효과들에 대해선 토론의 주제가 되고 있다. 예를 들어 이 체계를 따라하는 여성들은 순환하는 에스트로겐을 낮추어 그로 인하여 유방암의 발병률을 낮출 수 있다. 그러나 비록 조사중이긴 하지만, 이 식단이 암에 어떠한 영향을 준다는 증거는 없다. 알려진 바로는 엄격한 자연식이 영양결핍을 야기할 수 있으며 특별히 아이들 사이에서 그렇다는 것이다. 몇몇 사람들이 그들의 영양적인 필요를 만날수 있는 동안에 적당한 단백질, 비타민 B12, 칼슘을 이러한 식이요법 안에서 얻기가 매우 힘들 수도 있다는 것이다. 수돗물과 인공적인 음료수는 거의 사용하지 않거나 전혀 사용하지 않기 때문에 탈수증 조차도 위험하다.
Other whole grains include barley, oats, corn and rye. A strict macrobiotic diet forbids eating bread, however, because it contains yeast.
In a macrobiotic diet, sodium and potassium are the primary antagoinistic and complementary ingredients. The amount of each that is present in a food determines its character, or "yin-yang" quality.
The macrobiotic diet discourages tropical nuts and fruits, some vegetables (such as artichokes, asparagus, beets, eggplant, and potatoes), chocolate, artificial and natural fruit sweeteners, and white sugar.
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